Can Sala de Baix
(Arenys de Munt - Maresme)

Arenys de Munt - Can Sala de Baix

Arenys de Munt - Can Sala de Baix (Foto: Monika Rüsch, 2018)

AutorCèsar Martinell (reforma)
Situació Carrer Barbeta
Antigament havia format part de les terres de Can Sala de Dalt. És una masia del segle XVI, convertida en casal senyorial quan va ser adquirida per la família Mollfulleda. La restauració., duta a terme als anys cinquanta del segle passat, va ser projectada per Cèsar Martinell. L'edifici consta de planta baixa i dos pisos, amb teulada a dues aigües, i dos cossos laterals de dos pisos, amb teulada a un sol aiguavés, que formen sengles galeries porticades, a banda i banda. Al pis principal les finestres són lobulades, amb guardapols rectilini, i el portal és adovellat, de punt rodó. Té una capella annexa.