Casa-estudi Antoni Tàpies
(Barcelona | Farró - Barcelonès)

Barcelona - Casa-estudi Antoni Tàpies (Foto: Albert Esteves, 2018)

EstilRacionalisme - Moviment Modern
AutorJosé Antonio Coderch de Sentmenat / Manuel Valls Vergés
Situació Saragossa, 57
Edifici modern incrustat entre cases antigues, que va ser residència i taller de l'artista Antoni Tàpies. Es va construir entre els anys 1960 i 1963. Consta de planta baixa, tres pisos i àtic. La planta baixa presenta dues grans obertures on la mateixa biga fa de llinda. La porta d'entrada de la casa es troba integrada en una d'aquestes obertures i gairebé no es percep. Els tres pisos estan plantejats amb una estructura llisa i opaca, només trencada per les persianes de llibret, amb prou feines entreobertes, que proporcionen a l'edifici un aspecte clos, de casa tancada en ella mateixa.