Casa Miquel Pratmans
(Barcelona | Farró - Barcelonès)

Barcelona - Vallirana, 17

Barcelona - Vallirana, 17 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Situació Vallirana, 17
Casa entre mitgeres, de planta baixa i pis, construïda cap a l'any 1914. Va ser concebuda encara dins dels patrons estètics del Modernisme, però molt lluny del devessall ornamental que podem veure en altres cases modernistes d'aquest mateix carrer. Aquí l'element dominant és el mosaic, que es fa servir a les llindes i als ampits, a la imposta que separa els dos pisos, així com a la barana que corona la façana. Cal ressaltar la finestra triforada central i el perfil escalonat de les llindes. Les dues portes laterals de la planta baixa han estat alterades.