Casa del carrer Dominics, 31
(Barcelona | Bonanova - La Salle - Barcelonès)

Barcelona - Dominics, 31 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Barcelona - Dominics, 31. Tanca del jardí

Barcelona - Dominics, 31. Tanca del jardí (Foto: Albert Esteves, 2020)

Situació Dominics, 31
Edifici en cantonada, de planta baixa amb terrat i jardí al darrere. Va ser construïda l'any 1903, el mateix any que la seva casa veïna, amb la qual comparteix un mateix tipus d'estructura, tot i que en aquest cas l'ornamentació és força més continguda, limitada només a uns discrets relleus sobre les llindes i un tester central al terrat amb decoració floral. La tanca del jardí està decorada amb rajoles ceràmiques.

Segons ens indica Valentí Pons, el projecte el signa Ramon Ribera, però podria ser obra d'Áureo Bis, l'arquitecte municipal a l'època.