Ca l'Amiguet (abans Cal Romagosa)
(L'Arboç - Baix Penedès)

L'Arboç - Ca l'Amiguet (abans Cal Romagosa) (Foto: Albert Esteves, 2018)

L'Arboç - Ca l'Amiguet

L'Arboç - Ca l'Amiguet (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Major, 33
Edifici senyorial construït el 1887 i modificat posteriorment per afegir-li les dues tribunes poligonals. Consta de planta baixa i tres pisos. La façana s'estructura en tres cossos de forma simètrica, amb balcons a la part central, amb barana de forja. Les obertures de la primera i segona planta són de mig punt, emmarcades amb una ampla motllura estriada. Al seu damunt sobresurten uns frontons de tipus clàssic sobre mènsules. El pis superior s'obre amb tres grups de finestretes de punt rodó, a l'estil de les galeries de solana. Corona la façana una balustrada interrompuda per un capcer central.