Laboratori Municipal (Servei Municipal d'Aigua)
(Vilanova i la Geltrú | Centre - Garraf)

Vilanova i la Geltrú - Laboratori Municipal, ara Servei d'Aigües

Vilanova i la Geltrú - Laboratori Municipal, ara Servei d'Aigües (Foto: Victoria Iturbe, 2011)

AutorBonaventura Pollés Vivó
Situació Carrer del Col·legi, 38
Edifici entre mitgeres, d'una sola planta, construït l'any 1912 per ubicar les dependències del Laboratori Municipal, que havia estat fundat l'any 1886 dins de la Casa de la Vila, Va ser projectat per l'arquitecte municipal, Bonaventura Pollés. L'any 2006-07 va ser rehabilitat, segons projecte de l'arquitecte Magí Gual.

Té una composició simètrica, amb la porta, estreta, al mig i dos grans finestrals, totes tres obertures d'arc escarser perfilades amb maó vist. Aquesta mateixa estructura es repeteix a l'interior en una paret portant, feta de maó, que aguanta unes voltes d'arc rebaixat.