Casa de Tantarantana, 26
(Barcelona | Sant Agustí - Barcelonès)

Barcelona - Tantarantana, 26

Barcelona - Tantarantana, 26 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Situació Tantarantana, 26
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i cinc pisos, construït en una parcel·la molt estreta. Mostra dos eixos d'obertures, un de més ample, amb un comerç i balcons de volada decreixent, i un de més estret amb finestres senzilles i la porta de veïns. La façana està acabada amb pedra a la planta baixa mentre que els pisos estan decorats amb uns curiosos esgrafiats. Segons Ramon Nonat Comas, devia ser la casa d'un serraller, atès el dibuix al·lusiu de la planta baixa. La resta de motius són medallons i sanefes propis, segons el mateix Comas, del regnat de Carles III.