Cases del carrer Homer, 17 i 19
(Barcelona | Putxet - Barcelonès)

Barcelona - Homer, 17-19

Barcelona - Homer, 17-19 (Foto: Albert Esteves, 2020)

Situació Homer, 17 i 19
Als números 17 i 19 del carrer Homer subsisteixen dues cases d'una sola planta, testimonis d'una tipologia d'habitatge molt habitual a la segona meitat del segle XIX i començament del XX. Una d'elles té un relleu amb la data de 1910 i el més probable és que l'altra fos construïda al mateix temps, donada la semblança entre les dues. Estan estructurades simètricament, amb el portal al centre i dos grans finestrals amb reixa, a banda i banda. La del núm. 19 està coronada amb un fals portal neoclàssic, amb columnes acanalades i un frontó semicircular. No estan catalogades i, per tant, no gaudeixen de cap protecció en l'àmbit de patrimoni arquitectònic.