Ca l'Antònia
(El Vilosell - Les Garrigues)

El Vilosell - Ca l'Antònia

El Vilosell - Ca l'Antònia (Foto: Albert Esteves, 2020)

Situació Carrer Alt, 25
Casa d'origen antic, actualment dividia en dos habitatges independents. Molt reformada, de l'edifici original en resta només la façana, també molt alterada a la part superior. Es conserva l'aparell de carreus irregulars, les portes emmarcades amb pedra i algunes obertures estretes. Destaquen especialment les dues finestres coronelles, pròpies del segle XV, que podrien procedir de l'antic castell.

En relació amb el nom de les cases, l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya les consigna com ca l'Antònia i cal Rogeta, però veïns del poble ens indiquen que les coneixen com cal Ramiro i ca l'Espasa.