Casa Magnérico Puertas
(Barcelona | Vallvidrera - Barcelonès)

Barcelona - Mont d'Orsà, 21 (Vallvidrera)

Barcelona - Mont d'Orsà, 21 (Vallvidrera) (Foto: Albert Esteves, 2020)

Barcelona - Mont d'Orsà, 21. Plànol de la reforma.  Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi

Barcelona - Mont d'Orsà, 21. Plànol de la reforma. Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi

AutorBernat Pejoan Sanmartí
Situació Carrer Mont d'Orsà, 21
Xalet unifamiliar amb jardí, construït l'any 1898. És un edifici senzill, caracteritzat pel seu coronament esglaonat, amb rajoles ceràmiques emmarcades per rectangles de maó vist, material que envolta també les obertures. Com a detall singular, cal ressenyar que les finestres laterals són quadrades, però estan girades 45 graus. La tanca exterior és de pedra, amb els matxons de maó vist i reixa de ferro. La façana de migdia dona al jardí, que baixa formant terrasses fins a la carretera de Sarrià a Vallvidrera.