Vil·la Molitor
(Barcelona | Vallvidrera - Barcelonès)

Barcelona - Reis Catòlics, 36 (Vallvidrera)

Barcelona - Reis Catòlics, 36 (Vallvidrera) (Foto: Albert Esteves, 2020)

Barcelona - Reis Catòlics, 36 (Vallvidrera). Plànol. Arxiu Municipal del Districte de Sarrià-Sant Gervasi

AutorBonaventura Conill Montobbio
Situació Carrer Reis Catòlics, 36
Habitatge unifamiliar, promogut per Maria Concepció Pujadas d'Ohlsen, l'any 1905, i projectat pel reconegut arquitecte modernista Bonaventura Conill. La seva principal característica és l'estructura de fusta que serveix de suport a l'ample voladís de la teulada i, alhora, configura un balcó-mirador, decorat amb gelosies, que constitueix una singularitat dins l'arquitectura de l'època, probablement influïda per l'estructura nòrdica.