Forma i espai
(Barcelona | Vall d'Hebron - Barcelonès)

Barcelona - Forma i espai

Barcelona - Forma i espai (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorEudald Serra Güell
Situació Avinguda Martí i Codolar, enllaç amb carrer Coll Alentorn
Escultura de grans dimensions, feta en acer corten, que originalment havia de ser instal·lada al sector esportiu de Montbau dins el marc dels Jocs Olímpics de 92. Evoca la figura estilitzada d'un brau, que, en el seu emplaçament original, hauria servit de pòrtic per donar la benvinguda a atletes i visitants. De fet, és una versió a escala monumental d'una petita escultura del mateix artista, de l'any 1966, actualment dipositada al MACBA. Eudald Serra i Güell (Barcelona, 1911-2002) és considerat com un dels escultors més importants de l'avantguarda artística catalana de postguerra.