Can Travi Nou
(Barcelona | Vall d'Hebron - Barcelonès)

Barcelona - Can Travi Nou

Barcelona - Can Travi Nou (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Carrer de Jorge Manrique, s/n
Masia situada a l'antic camí de Sant Cebrià, construïda a començament del segle XVIII, quan era propietat dels Samsó. A inicis del segle XIX va ser adquirida pel masover de Can Travi Vell, Joaquim Simó, els descendents del qual encara en mantenen la propietat. L'edifici original, que inicialment tenia només planta baixa i pis, va ser transformat cap a l'any 1920, i ampliat amb un pis més i un cos lateral més baix. Tant la façana principal com la posterior tenen un tester semicircular. La teulada és a quatre aigües.

Habilitada com a restaurant, la seva façana està tota ella coberta amb una frondosa buguenvíl·lea que li atorga un especial encant.