Casa del carrer Pedrell, 55
(Barcelona | La Font d'en Fargas - Barcelonès)

Barcelona - Pedrell, 55

Barcelona - Pedrell, 55 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Pedrell, 55
Edifici entre mitgeres, de l'any 1907, d'estètica plenament modernista. La façana és totalment simètrica, amb les obertures ben alineades, totes elles decorades amb motllures i relleus vegetals. Les finestres del pis són balconeres, de barana calada amb cercles de fullatge. El coronament és poc habitual en aquest tipus de cases, per la inusual alçada de la cambra de ventilació, la qual cosa genera un gran timpà semicircular, on s'obren els respiralls i un medalló central on figura l'any de construcció. La resta de la façana està acabada amb estuc, imitant un encoixinat de carreus.