Casa Joan Puigbó (Bar Quimet)
(Barcelona | Horta - Barri Antic - Barcelonès)

Barcelona - Plaça Eivissa, 10

Barcelona - Plaça Eivissa, 10 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Interior del Bar Quimet

Barcelona - Plaça Eivissa, amb el Bar Quimet al fons

Barcelona - Plaça Eivissa, amb el Bar Quimet al fons (Foto: Arxiu Municipal del Districte d' Horta-Guinardó, 1932)

Situació Plaça Eivissa, 10
L'any 1923, Joan Puigbó demanava permís per construir un edifici de planta baixa i tres pisos a la plaça Eivissa, el qual es va construir l'any 1927. D'estil eclèctic, està decorat amb sanefes esgrafiades a l'alçada dels diferents forjats. El pis principal té un balcó corregut que enllaça les dues façanes.

L'any 1927 s'hi va obrir el Bar Quimet, fundat per Quimet Cardús i la seva esposa, Rosa Not, que de seguida va assolir una enorme popularitat al barri i que encara es manté plenament actiu.