Can Sala
(Barcelona | Eixample d'Horta - Barcelonès)

Barcelona - Campoamor, 9

Barcelona - Campoamor, 9 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Barcelona - Campoamor, 9 (Foto: Carles Capdevila - Arxiu Municipal del Districte d'Horta-Guinardó, 1973)

Situació Carrer Campoamor, 9
Xalet unifamiliar amb una forta presència, accentuada per una potent torratxa amb coronament piramidal, que sembla un campanar. La configuració de les façanes és de caràcter eclèctic, amb elements ornamentals de pedra artificial d'entre els quals destaca l'escut de la finestra central i una finestra neogòtica a la façana lateral. La casa va ser construïda l'any 1861, la reixa és de 1900 i el 1919, Josep Masdeu va modificar la façana posterior, afegint-hi una tribuna poligonal coronada amb balustrada i una decoració d'esgrafiats de tipologia noucentista.