Jardins de Manuel Arnalot
(Barcelona | Sant Genís dels Agudells - Barcelonès)

Barcelona - Centre Cívic Casa Groga

Barcelona - Centre Cívic Casa Groga (Foto: Albert Esteves, 2021)

TipusParcs i jardins
Situació Carrer de Natzaret, 58-64
Ocupen els terrenys de la desapareguda masia de Can Gresa, popularment coneguda com la Casa Groga pel color de les seves façanes. Era una antiga casa de pagès del segle XVIII, coneguda inicialment com a Can Termes, transformada al segle XIX en un casal senyorial, amb torratxa i una doble galeria porticada. Va ser expropiada i derruïda per l'Ajuntament, a causa del seu mal estat. Al seu lloc hi ha un centre cívic que ha mantingut el nom de Casa Groga. Va ser inaugurat l'any 2011.

Els jardins estan dedicats al pintor i cartellista Manuel Jiménez Arnalot (1927-1993). Un dels seus elements més singulars és el mural que ornamenta el mur de contenció de la bassa.