Parc Tecnològic Barcelona Nord
(Barcelona | La Guineueta - Barcelonès)

Barcelona - Parc Tecnològic Barcelona Nord (Foto: Albert Esteves, 2021)

Barcelona - Parc Tecnològic Barcelona Nord (Foto: Albert Esteves, 2020)

AutorJosep Benedito, Agustí Mateos
Situació Carrer Marie Curie, 8-14
Edifici de l'any 1995 situat dins de l'espai enjardinat del Parc Central de Nou Barris, al costat de l'antic Institut Mental. És un complex destinat a la creació d'empreses de base tecnològica i innovació, i a la formació.

L'edifici està format per tres naus unificades en façana, més un cos annex, molt més baix, amb façanes de vidre, que penetra dins de l'estany artificial que envolta el conjunt. La façana principal, oberta també al llac i al parc, destaca pel seu ample voladís i un tancament a base de lames d'alumini, motoritzades, que permeten filtrar la llum.