Murals de Ciutat Meridiana
(Barcelona | Torre Baró - Ciutat Meridiana - Vallbona - Barcelonès)

Barcelona - Murals de Ciutat Meridiana (Foto: Albert Esteves, 2021)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorTwee Muizen (Denís Galocha, Cristina Barrientos)
Situació Vallcivera, 24
Produïts l'any 2019, en el marc del projecte “Zona Nord: Feminisme, Fanzine i Art Mural”, impulsat per la taula Amb Veu de Dona, i desenvolupat per l’associació cultural Difusor. Són dos murals situats a un dels passos interiors dels blocs d'habitatges de la Plaça Roja, pintats per la parella artística Twee Muizen, amb la participació de joves del barri. En un d'ells es mostra la figura d'una dona, amb una expressió de força serena i una llança a la mà, disposada a lluitar contra el drac -pintat a l'altre mural- que representa tot allò amb què han de combatre les dones.