Casa del carrer Santa Eulàlia, 106
(L'Hospitalet de Llobregat | Santa Eulàlia - Barcelonès)

L'Hospitalet de Llobregat - Santa Eulàlia, 106

L'Hospitalet de Llobregat - Santa Eulàlia, 106 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Carrer Santa Eulàlia, 106
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, amb terrat, que ser projectat l'any 1921*. La façana és simètrica i els dos pisos tenen balcó corregut al qual s'obren les quatre obertures. Aquestes estan decorades amb relleus de medallons i garlandes que ens remeten a les fórmules ornamentals de finals del XIX. També el coronament, amb barana calada en sanefes i capcer lobulat amb palmeta al cadamunt, es pot considerar retardatari per un edifici dels anys vint, més eclèctic que noucentista.

*Datació extreta de la Memòria pública del Mapa de Patrimoni Cultural de l'Hospitalet de Llobregat. Diputació de Barcelona.