Vallès Occidental Sabadell - Rodal

Can Deu - Museu d'eines del camp (Sabadell - Rodal - Vallès Occidental)

Panormàmica de la façana de la Masia de Can Deu, des de la porta d'entrada al patiPanormàmica de la façana de la Masia de Can Deu, des de la porta d'entrada al pati (Foto: Joan Sánchez Sabé, 2006)
TipusMasia
Situació Anar-hi mapa Extrem Sud del bosc de Can Deu - accés per Carrer de Prada
No es coneixen ben bé els orígens de la masia, tot i que se'n troben referències a documents del segle XVII (s'esmenta que hi viva en Jaume Deu). Can Deu pertanyia a l'antic rodal de Sant Julià d'Altura.

La masia, d'una bellesa austera, està voltada d'un bosc força espès. És remarcable la cuina amb un gran faldar i la sala del pis.

Fou adquirida per la Caixa d'Estalvis de Sabadell, conjuntament amb el bosc de Can Deu, que és el millor i més gran parc natural amb què compta la ciutat. A l'actualitat, l'Obra Social de la Caixa de Sabadell hi allotja el Museu d'Eines del Camp.
Amb el suport del web de maquinària agrícola