Santa Maria del Mar. Escultura de Sant Ignasi
(Barcelona | Santa Maria - Barcelonès)

Barcelona - Santa Maria del Mar. Escultura de sant Ignasi

Barcelona - Santa Maria del Mar. Escultura de sant Ignasi (Foto: Albert Esteves, 2021)

AutorLau Feliu Maspons
Situació Santa Maria del Mar. Capella de Sant Ignasi
La capella de Sant Ignasi està situada el lloc on el sant de Loiola demanava caritat mentre escoltava la missa, durant les seves estades a Barcelona entre 1524 i 1526. El seu element més singular és l'escultura de Lau Feliu Maspons (Barcelona, 1957), de l'any 2016, una figura asseguda, de tipus expressionista, que representa el sant demanant caritat pels pobres, descalç, amb roba de sac i un llibre a la mà. Està feta en bronze i té una alçada d'1,7 m i un pes d'uns 200 kg i es va disposar d'aquesta manera, a escala terrenal, a proposta de T113-Taller d'Arquitectura.