Llindes del segle XVIII
(Puiggròs - Les Garrigues)

Puiggròs - Llinda de 17?7 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Puiggròs - Llinda de 1768

Puiggròs - Llinda de 1768 (Foto: Albert Esteves, 2021)

Situació Carrer Major
Com va passar a tots els pobles de la comarca, el segle XVIII va ser una època de relativa prosperitat, especialment el darrer terç. El reflex d'aquest desenvolupament econòmic i demogràfic el trobem a les llindes de les moltes cases que van ser refetes o reformades durant aquells anys. A Puiggròs en podem veure algunes. La més interessant és sens dubte una de l'any 1717 on podem llegir clarament el nom del propietari, Josep Perera, una creu damunt l'esmotxadura de la llinda, la data i dues eines que ens indiquen que allà hi vivia un picapedrer.