Casa del carrer Flassaders, 21
(Barcelona | El Born - Barcelonès)

Barcelona - Flassaders, 21

Barcelona - Flassaders, 21 (Foto: Albert Esteves, 2015)

Barcelona - Flassaders, 21 (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Flassaders, 21 / Sabateret
Edifici d'origen medieval que fa cantonada amb el carrer Sabateret. Va ser molt reformat probablement durant el segle XVII. Els murs són fets de carreus petits i irregulars, excepte a la cantonera, on són més grossos i ben escairats. Té un portal adovellat de mig punt i altres portals de llinda i brancals de pedra. El 1999 va ser restaurat interiorment per acollir un espai comercial polivalent on hi havia un restaurant, una sala d'art i una botiga de moda. Aquesta reforma ha permès contemplar l'interessant pati amb arcades de pedra, l'escalinata i altres antigues dependències interiors.

L'any 2013 s'ha transformat novament, aquesta vegada en l'anomenat Mercat Princesa. Al voltant del pati s'han situat paradetes de tapes i platets de diversos tipus i procedències, que es consumeixen a l'espai central.