Casa de la plaça Santa Caterina, 1
(Barcelona | Santa Caterina - Barcelonès)

Barcelona - Pl. Santa Caterina, 1

Barcelona - Pl. Santa Caterina, 1 (Foto: Albert Esteves, 2017)

Barcelona - Pl. Santa Caterina, 1 (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Plaça Santa Caterina, 1
Edifici de la segona meitat del segle XVIII restaurat modernament. La seva façana principal, que dóna a la plaça, presenta obertures emmarcades de pedra: finestres, balconeres i balcons amb llosana de pedra. El parament és decorat amb esgrafiats de tipus barroc entorn de les obertures, plafons als espais cecs i ressalts a la cantonera i a escala dels forjats. A un cantó del pis principal hi ha una fornícula també ressaltada amb esgrafiats que conté una imatge moderna de la Verge que substitueix la més antiga que es degué malmetre l'any 1936. A una llinda hi ha la data de 1771.