Edifici EADA
(Barcelona | Esquerra Baixa de l'Eixample - Barcelonès)

Barcelona - Aragó, 204 als anys seixanta i als anys noranta (Foto: InterempresasMedia)

TipusEdifici escolar
AutorCDB Arquitectura (Humbert Costas / Carlos Durán)
Situació Aragó, 194-206
L'edifici, que havia estat la seu de l'empresa Corberó, està ocupat per l'escola de negocis EADA des de 1967. Entre 2014 i 2016 es va dur a terme una rehabilitació integral que és la que li ha donat la seva fesomia actual. És un edifici de planta baixa i vuit pisos, amb dos soterranis. L'actual distribució d'espais assegura que totes les aules i estances d’estudi s'aboquin a la façana principal. És una façana vidriada, dissenyada per reduir al màxim el soroll urbà i maximitzar la il·luminació. Està formada per dues pells, una interior tipus mur cortina i una exterior de llistons verticals de vidre laminat -amb quatre tonalitats diferents- que permeten modular l'entrada de llum.