Hotel The Mirror
(Barcelona | Esquerra Alta de l'Eixample - Barcelonès)

Barcelona - Còrsega 255 (Foto: Albert Esteves, 2023)

TipusHotels i hostals
AutorGCA Arquitectes
Situació Còrsega, 255
Obra de l'any 2013 que va consistir en la rehabilitació d'un antic edifici d'oficines per ser transformat en un hotel de 63 habitacions, amb restaurant a la planta baixa. Antigament, havia estat ocupat per la Seat i després per Seguros Amaya. Consta de planta baixa i set pisos, a més d'un àtic i un sobreàtic, reculats de tal manera que l'alçada en façana s'alinea amb els edificis veïns. El que dona caràcter a la façana és la disposició de la trama metàl·lica de les galeries formant un angle obtús. Les gelosies són panells verticals mòbils d'alumini.

Presenta una distribució interior inhabitual, que aprofita al màxim l'estret espai disponible, dominat pel color blanc, que també és el color dels àngels ubics de l'escultor Christoph Mertens.