Edifici P180
(Barcelona | El Poblenou - La Plata - Barcelonès)

Barcelona - Pallars, 180 (Foto: Sergi Suárez, 2023)

Barcelona - Pallars, 180 (Foto: Sergi Suárez, 2022)

AutorBAAS Arquitectura (Jordi Badia)
Situació Pallars, 180
Edifici d'oficines, de planta baixa, set pisos sobre rasant i dues plantes soterrades. Va ser projectat per l’estudi BAAS arquitectura, de Jordi Badia, entre 2018 i 2020. L'edifici, que compta amb una zona enjardinada d’ús privat, s'esglaona en diverses alçades creant sengles terrasses. Això fa que el volum perdi massa i assoleixi una escala més humana. Les reculades dels diferents cossos permeten mimetitzar-se amb els edificis veïns. Pel que fa als materials, especialment el formigó acolorit que recorda la ceràmica, estan basats en el passat industrial del barri.