Farmàcia Costa Miralbell
(Barcelona | Esquerra Mitja de l'Eixample - Barcelonès)

Barcelona - Farmàcia Costa Miralbell (Foto: Anna Corcoll, 2015)

Barcelona - Farmàcia Costa Miralbell (Foto: Albert Esteves, 2023)

TipusEstabliment comercial
Situació Muntaner, 83
Farmàcia modernista de l'any 1902. L'any 1926 va ser adquirida per Xavier Català Vives i, l'any 1944, va passar a mans de Lluís Sanclemente Garriga i, el 1982, a Josep Enrich Balcells. L'any 2011 és adquirida per Ernest Costa Miralbell, el qual va realitzar una acurada reforma de l'interior.

Compta amb una façana de gran interès, formada per una estructura de ferro i vidres de colors i un panell al capdamunt, també de ferro, de línies sinuoses, amb la llegenda farmàcia i el número 83 a banda i banda. De l'interior destaca l'aparador de fusta amb motius florals.