Mural IDAEA
(Barcelona | Pedralbes - Barcelonès)

Barcelona - Mural IDAEA

Barcelona - Mural IDAEA (Foto: Anna Corcoll, 2022)

AutorTwee Muizen
Situació Joan Obiols, 11
De 2022. Es tracta d'un mural de més de vint m de llargada situat a la façana d'IDAEA-CSIC, institució que, juntament amb B-Murals, impulsen el projecte BCN Art i Ambient. Twee Muizen va ser l'equip triat per executar-lo.

IDAEA és l'Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua i el seu personal va participar en l'elecció, i fins o tot, la materialització, dels temes, vinculats a la tríada art, ciència, gènere. Així, les cinc seccions són il·lustracions sobre: l'aigua; els animals -peixos zebra- implicats en les investigacions i el mostreig -un tub d'assaig-; la dona científica, aquí representada com "aquella que observa"; l'aire, amb el pingüí, les glaceres i el núvol; I finalment, la vegetació. I les molècules, generadores de vida -punts vermells que recorren tota la peça.