Can Sagalés
(Vilassar de Mar - Maresme)

Vilassar de Mar - Can Segalès

Vilassar de Mar - Can Segalès (Foto: Enric Roca Cuadrada, 2022)

Situació Carrer Canonge Almera, 26
Segons l'article de Laia Ventura Els cognoms dels vilassarencs de mar als segles XVII, XVIII i XIX, el cognom Sagalés prové de Mataró, originat pel mataroní Agustí Sagalés Casanovas, casat amb Esperança Albertí Blanch cap l’any 1865. El seu fill Josep Maria Sagalés Alberti es casarà, ja al segle XX, amb la vilassarenca Maria Dolors Murtra Carrau. Van tenir diverses cases a la vila. Una d'elles és la del carrer Canonge Almera, 26, un edifici en cantonada, de mitjan segle XVIII, constituït per dos habitatges, que conserva l'emmarcat de pedra de les portes i finestres.