Casa Morgades
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Casa Morgades

Cardedeu - Casa Morgades (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorManuel Joaquim Raspall Mayol (atrib.)
Situació Doctor Klein, 9
Es coneix la data i autoria d'aquesta casa, però, per fotografies antigues, se sap que va ser construïda amb posterioritat a 1931 i, pel seu estil, sempre s'ha atribuït a la darrera etapa de l'arquitecte Manuel J. Raspall, arquitecte municipal de Cardedeu fins a l'any 1936. És un edifici entre mitgeres, de planta rectangular, amb coberta de teula a dues aigües. La façana combina el maó vist amb el paredat i l'arrebossat llis. El maó ocupa bona part de la planta baixa, en combinació amb el paredat i també està present en el fris que enllaça les llindes del primer pis i corona les del segon.