Pastisseria La Estrella
(Barcelona | Sant Pau - Drassanes - Barcelonès)

Barcelona - Pastisseria La Estrella

Barcelona - Pastisseria La Estrella (Foto: Sergi Suárez, 2022)

TipusEstabliment comercial
Situació Nou de la Rambla, 32
Pastisseria emblemàtica fundada l'any 1825. El 1849 era propietat de Joan Grimau. L'any 1916 els germans Josep i Francesc Roig es fan càrrec de l'establiment fins que, el 1927, el cedeixen i posteriorment el traspassen a un dels seus pastissers, Simeó Pujol. En aquella època funcionava com a granja i era un lloc habitual de trobada dels músics i boxejadors de l’època. La façana llueix un aplacat de marbre, de tons marronosos. El seu interior va ser completament remodelat als anys cinquanta del segle XX, conservant alguns dels seus elements antics.