Ca l'Andreu
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Ca l'Andreu

Cardedeu - Ca l'Andreu (Foto: Albert Esteves, 2022)

Cardedeu - Ca l'Andreu, abans de la restauració

Cardedeu - Ca l'Andreu, abans de la restauració (Foto: Ajuntament de Cardedeu. Inventari del Patrimoni)

Situació Crtra. de Cànoves. km 1,6
Masia documentada al fogatge de 1470 com a casa de Guerau Andreu. Al cens de 1553 s'esmenta Pere Amat, àlies Andreu, senyor del mas Andreu el qual, a l'època, devia posseir un bon nombre de terres. Hi ha una llinda amb la data de 1717, època en la qual es devia efectuar una reforma que deixaria la casa amb la seva estructura actual. Posteriorment, va ser reformada de nou l'any 1830 i fa pocs anys va ser completament rehabilitada. A la façana principal es conserva, restaurat, l'antic rellotge de sol.