Cal Barber
(L'Ametlla del Vallès - Vallès Oriental)

L'Ametlla del Vallès - Cal Barber

L'Ametlla del Vallès - Cal Barber (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorManuel Joaquim Raspall Mayol
Situació Torregassa, 5
Casa construïda per encàrrec de Jaume Alerm i Monrós per instal·lar-hi una barberia. Va ser un dels primers projectes de Manuel J. Raspall, que s'havia titulat com arquitecte aquell mateix any, 1904. És un edifici de planta baixa i pis fet amb maçoneria de pedra vista i trams de maó vist que separen els pisos i envolten les obertures. És original la disposició de les finestres geminades del pis. Cal ressaltar també el finestral de la planta baixa, amb una bonica reixa de ferro forjat, plenament modernista, i un vitrall amb el nom de la casa, del mateix estil.