Villa Rosita
(L'Ametlla del Vallès - Vallès Oriental)

L'Ametlla del Vallès - Villa Rosita

L'Ametlla del Vallès - Villa Rosita (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorJaume Soler
Situació Francesc Macià, 8
Projectat per l'aparellador Jaume Soler, és un dels xalets més interessants de l'eixample urbanístic de l'Ametlla, constituït per habitatges d'estiueig alçats a la dècada dels anys vint del segle passat. Es tracta d'un edifici aïllat, amb jardí, de planta baixa i golfes, aquestes concebudes com a mansardes. Això implica unes teulades complexes, a quatre aigües. L'ornamentació de les façanes es limita a un conjunt d'esgrafiats de gust modernista. La porta principal, alçada respecte al nivell del jardí, està protegida per un porxo de teules damunt del qual podem llegir el nom de la casa.