Can Garriga
(L'Ametlla del Vallès - Vallès Oriental)

L'Ametlla del Vallès - Can Garriga

L'Ametlla del Vallès - Can Garriga (Foto: Albert Esteves, 2023)

Situació Torregassa, 24
De característiques semblants a altres xalets de la zona, és un casal aïllat amb jardí, de planta baixa i pis, amb l'habitual torratxa, i teulades a quatre aigües. Es va construir pels volts dels primers anys trenta. La planta baixa s'allarga a banda i banda descrivint sengles terrasses que es tanquen amb balustrades, igual que el balcó central -que serveix de porxo- i la tanca perimetral del carrer. Els relleus decoratius que ressalten les obertures estan inspirats en el barroc mentre que altres elements, com les columnes o els gerros, són d'inspiració clàssica.