Casa Forn
(Barcelona | Esquerra Alta de l'Eixample - Barcelonès)

Barcelona - Aribau, 153

Barcelona - Aribau, 153 (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorJosep Graner Prat
Situació Aribau, 153
Edifici entre mitgeres, construït l'any 1905. La posterior remunta ha destruït el coronament original. Signa el projecte Josep Graner Prat (Casserres, 1844 - 1928), un dels mestres d'obres més prolífics del seu temps. En molt bona part de la seva obra va adoptar un model -dins del que podríem denominar modernisme convencional- que va repetir, amb petites variants, en nombrosos edificis barcelonins. Són característiques comunes l'acabat imitant carreus, els relleus florals sobre les obertures, les tribunes al pis principal o els esgrafiats i estucs del vestíbul.