Edifici Muntaner, 206
(Barcelona | Esquerra Alta de l'Eixample - Barcelonès)

Barcelona - Muntaner, 206 (Foto: Albert Esteves, 2023)

Barcelona - Muntaner, 206 (Foto: Anna Corcoll, 2022)

AutorJoan Gumà Cuevas
Situació Muntaner, 206
Edifici entre mitgeres, de planta baixa i sis pisos, exponent d'un estil arquitectònic que es va popularitzar cap a la fi dels anys vint i inicis dels trenta, inspirat en l'arquitectura centreeuropea. La façana és simètrica, amb una porta monumental presidida per un escut amb una testa i dos corns d'on brollen flors. El pis principal presenta tribuna central i balustrades als costats. El pis superior està concebut a tall de mansarda.

Va ser projectat per Joan Gumà Cuevas (Barcelona, 1897 - 1991), que va deixar la seva signatura al costat de porta.