Can Milà dels Ferrers
(Sitges | Terramar - Vinyet - Santa Bàrbara - Garraf)

Sitges - Can Milà (Foto: Albert Esteves, 2006)

Sitges - Can Milà

Sitges - Can Milà

Situació Pg. de Vilafranca
Masia d'origen molt antic, tot i que molt remodelada als anys vint del segle XX. La família Milà està documentada a Sitges des de mitjan segle XV. Cap a la fi del segle XIX va passar a mans de Joan Bofill Martorell, el qual la utilitzava com a casa d'estiueig i en va promoure la restauració, l'any 1926. En aquesta reforma es va mantenir tot el que es va poder de l'estructura original i es van conservar (o refer) alguns elements antics, com la finestra coronella. Joan Bofill va morir poc després i la casa la va comprar Josep Robert i Mestre, el qual va encarregar a l'arquitecte Josep M. Martino la construcció d'un edifici annex. Actualment és propietat municipal.