Casal Sant Jordi (Can Galí)
(Aiguafreda - Vallès Oriental)

Aiguafreda - Casal Sant Jordi

Aiguafreda - Casal Sant Jordi (Foto: Albert Esteves, 2023)

Situació Crtra. de Ribes, 12
Es coneixia com a Can Galí perquè havia estat construïda com a residència d'estiueig per Alfons Galí, l'any 1927. Als anys vuitanta va ser adquirida per l'Ajuntament i rehabilitada per ser destinada a casal públic. L'edifici està format per un cos principal, de planta baixa i pis, i un cos adossat a tall de torratxa, de planta baixa i dos pisos. Entre els dos volums hi ha una terrassa abocada al jardí, que fa de porxo. Els voladissos presenten rajoles amb dibuix floral entre els cabirons. A la façana que dona a la carretera hi ha un plafó ceràmic amb la imatge de sant Jordi.