Església. Retaule de la Immaculada
(Sitges | La Vila Vella - Garraf)

Sitges - Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Retaule de la Immaculada

Sitges - Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla. Retaule de la Immaculada (Foto: José Aguado, 2020)

Situació Interior de l'església parroquial
Retaule barroc acabat l'any 1694, tot i que no es va daurar fins al 1701. Va resultar molt malmès l'any 1936 i es va restaurar un cop acabada la guerra. Està format per un ample cos central, presidit per la imatge de la Verge Immaculada (l'actual és una rèplica moderna) envoltada d'àngels, i al seu damunt té els símbols de l'Esperit Sant i de Déu Pare. A les ales laterals hi havia originalment els arcàngels Gabriel i Rafael. Ara hi ha dues imatges modernes.