Can Moran
(Gualba - Vallès Oriental)

Gualba - Can Moran

Gualba - Can Moran

Gualba - Can Moran

Situació Pg. del Montseny, 54
Edifici construït l'any 1927 com a residència d'estiueig per una família de Barcelona que tenia uns banys a la Barceloneta, per això es coneixia també com la Torre dels Banys. És un edifici aïllat, amb jardí, de planta baixa i pis, amb teulada a quatre aigües. La façana principal presenta un petit pati davanter semicircular, amb balustrada, elevat sobre el sòl i accessible a través d'unes escales. Les obertures de les dues plantes estan ressaltades amb relleus i motllures. Al centre de la planta pis hi ha un plafó ceràmic de tons blaus amb la imatge de sant Miquel.