Can Pasqual
(Gualba - Vallès Oriental)

Gualba - Can Pasqual

Gualba - Can Pasqual (Foto: Albert Esteves, 2023)

Gualba - Can Pasqual (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 2929)

Gualba - Can Pasqual (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1929)

Situació Barri de la Barceloneta
Antigament, es denominava Can Armengol, esmentada als fogatges de 1497 i 1515. És una masia de tipus basilical, amb teulada a dues aigües, molt restaurada. Conserva, tanmateix, el portal adovellat i una interessant finestra gòtica lobulada. Té diversos cossos adossats, un dels quals està habilitat com a restaurant. Molt a prop hi ha una zona de pícnic.