Capella de Santa Susanna
(Amposta - Montsià)

Amposta - Capella de Santa Susanna. Imatge de la santa (Foto: Albert Esteves, 2023)

Amposta - Ruïnes de l'antiga església de Santa Susanna

Amposta - Ruïnes de l'antiga església de Santa Susanna (Foto: Ajuntament d'Amposta, 2023)

Situació Plaça de Santa Susanna
L'antiga església de Santa Susanna estava situada a l'actual façana fluvial. Es conserven les seves ruïnes, amb part de la façana pedra. La capella actual es va construir al segle XVIII i es feia servir com a parroquial mentre es construïa el temple de Santa Maria. Després va perdre la seva funció i es va fer servir com a magatzem de sal. El 1899 va ser cedida pel seu propietari, Genaro Torren, a l'Ajuntament. L'edifici, amb l'altar de la santa, tal com el veiem ara és fruit de la reconstrucció duta a terme als anys 50. Presenta una façana de maó vist amb un porxo sostingut per dues columnes de pedra. L'interior té un petit altar presidit per la imatge de santa Susanna.