Casa Josep Fàbregas
(Amposta - Montsià)

Amposta - Casa Josep Fàbregas

Amposta - Casa Josep Fàbregas (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorRicard Giralt Casadesús
Situació Av. de la Ràpita, 85 / Terol, 1
Edifici residencial dels anys 1913-14 situat en una cantonada, de planta baixa i dos pisos, amb terrat. La façana seria simètrica si no fos per una extensió del cantó esquerre que descriu un eix vertical addicional. L'acabat del parament és el típic estucat que imita un encoixinat, i l'ornamentació es concentra al voltant de les obertures i, especialment, al cos central superior, on es combinen els esgrafiats de tema vegetal amb els relleus i les motllures, i dos pinacles que sobrepassen la cornisa per emmarcar el capcer.

El projecte va ser realitzat per Ricard Giralt Casadesús tot i que qui signa el plànol és Josep M. Miró Guibernau.