Església del Sagrat Cor
(Amposta - Montsià)

Amposta - Església del Sagrat Cor

Amposta - Església del Sagrat Cor (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorFrederic Llorca Mestre
Situació Jacint Verdaguer, 48 / Sebastià Juan Arbó
Edifici construït als anys 60 i acabat d'ornamentar a finals dels 70. Està situada en una cantonada, on té la façana principal, un gran llenç de maó vist on s'obre el portal rectangular i es corona amb les tres obertures de l'espadanya, on hi ha les campanes i el rellotge. Al centre de la façana hi ha una imatge de pedra de Jesucrist. L'interior és una simple nau rectangular, molt austera, il·luminada amb grans finestrals verticals fets amb vitralls de colors.

L'església va ser construïda en crear-se la nova parròquia, la del Sagrat Cor, juntament amb la de Sant Josep -obra del mateix arquitecte-, arran del creixement urbà de la vila als anys 60.