Casa Emili Bonet
(Amposta - Montsià)

Amposta - Casa Emili Bonet. Vestíbul amb escultura (Foto: Albert Esteves, 2023)

Amposta - Casa Emili Bonet. Vestíbul

Amposta - Casa Emili Bonet. Vestíbul (Foto: Albert Esteves, 2023)

Situació Pg. del Canal, 39 / Melilla, 33
Edifici singular, de l'any 1975, situat en una parcel·la allargada que gira cap a la travessia. És en aquest punt que s'alça el cos més alt, amb un volum corbat completament vidriat i un cos, on hi ha l'escala, concebut com una torre cilíndrica capçada amb una corona de pinacles de formigó. L'edifici s'estructura sobre una planta baixa acabada amb pedra i els pisos, articulats amb un ritme de volums sobresortits entre els quals se situen els balcons. Són remarcables els elements escultòrics del vestíbul i, com a curiositat, el picaporta en forma de figura femenina nua, tot obra de l'escultor Emili Bonet Casanova (1929-2019).