Torre de les Àguiles
(Llinars del Vallès - Vallès Oriental)

Llinars del Vallès - Torre de les Àguiles

Llinars del Vallès - Torre de les Àguiles (Foto: Albert Esteves, 2023)

Llinars del Vallès - Torre de les Àguiles (Foto: Albert Oliveras -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1933)

Situació Av. de Vilamajor, 21
Torre residencial envoltada per un gran jardí, el qual presenta una gran avinguda que, des de la carretera de Vilamajor, dona accés a la casa. L'edifici presenta planta rectangular, amb planta baixa i dos pisos. La planta baixa, amb tres grans arcades entre columnes toscanes, està lleugerament elevada, de manera que s'hi accedeix a través d'una doble escalinata i es genera una planta semisoterrada. En un dels costats de la casa hi ha la torratxa. Es coneix també com Casa Nogué.