Capella de la Trinitat
(Llinars del Vallès - Vallès Oriental)

Llinars del Vallès - Capella de la Trinitat

Llinars del Vallès - Capella de la Trinitat (Foto: Albert Esteves, 2023)

Situació Parc Mas Bagà (Av. Mas Bagà, 24)
La capella de la Trinitat, ara de propietat municipal, formava part de la finca de Can Mas-Bagà, residència d’estiueig de Joan Mas-Bagà Rubió. Es va inaugurar l'any 1929.

És un edifici d'una sola nau, amb teulada a dues aigües i campanar de torre. El campanar sobresurt de la línia de la façana ii delimita un porxo sostingut per tres columnes amb els capitells decorats amb relleus de referència romànica. També les lesenes i arcuacions de la façana evoquen aquest estil. L'interior comptava amb pintures murals neobizantines, lamentablement desaparegudes.